Chocolademousse

Chocolademousse

Mijn favoriete toetje en ontbijt. Ontbijt? Jup, ik eet chocolademousse ook gewoon voor het ontbijt. Gewoon omdat het kan. Wist jij dat het erg makkelijk is om zelf chocolademousse te maken? En dat hier eigenlijk maar 4 ingrediënten voor nodig zijn?

  • 1 avocado
  • 1 banaan
  • 2,5 el. cacaopoeder 
  • 2 blokjes pure chocolade

Nu kunnen wij aan de slag met het maken van onze eigen chocolademousse. Ready?

Wij beginnen met de avocado, haal de pit eruit en haal vervolgens het vruchtvlees eruit. Snijd de banaan in kleine stukjes. Voeg de banaan, avocado en cacaopoeder samen in een kom en mix dit met een staafmixer tot er een mousse ontstaat. Hak de stukjes pure chocolade grof en voeg dit aan de mousse toe. Je kunt de pure chocolade gebruiken om de mousse mee te garneren.

Het beste ontbijt/toetje aller tijden als je het mij en Jack vraagt. ? wat is jouw favoriete toetje? En ga jij deze mousse zelf ook maken?

Schrijf een reactie